Il modo più semplice a Fai Qualsiasi notte della settimana Roujiamo (Hamburger cinese)
Roujiamo (Hamburger cinese). So the title doesn't exactly roll off the tongue. Roujiamo or rougamo is a street food originating from the cuisine of Shaanxi Province and widely consumed all over China. Like a lot American expats, Roujiamo ("Chinese hamburger" is such a schleppy.
When the filling is ready prepare the toppings for the dish and we're now ready to build the Roujiamo. Features: Cuisine: Roujiamo is a Chinese hamburger or pancake. This hamburger is stuffed with minced pork with tailored herbal seasoning. You can cook Roujiamo (Hamburger cinese) using 14 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Ingredients of Roujiamo (Hamburger cinese)
- You need of Impasto pane.
- It's 300 g of farina 00.
- Prepare 150 ml of acqua.
- Prepare 15 ml of olio arachidi.
- You need Qb of sale.
- It's 4 of g lievito madre essicato.
- You need of Ripieno.
- It's 500 g of Biancostato (oppure pancetta o agnello).
- It's 1 of cipollotto.
- Prepare 2 of anice stellato.
- You need 3 foglie of alloro.
- Prepare 3 fette of zenzero.
- You need 4 cucchiai of salsa di soia.
- You need 1 cucchiaio of salsa ostrica.
Roujiamo is often called a Chinese hamburger. "Roujiamo is very similar to hamburgers eaten by foreigners," says Yang Chao, the owner of Qinyu Roujiamo in Xi'an. Does a hamburger by any other name taste just as delicious? Well, if you are talking about roujiamo, often called a Chinese hamburger, then the answer is yes! A hamburger has lesser ingredients (than roujiamo) in the preparation of the ground beef patty; nonetheless the umami flavour of the beef packs a delicious savouriness that were lacking in the.
Roujiamo (Hamburger cinese) instructions
- Per l'impasto: Versare in una ciotola farina, lievito, sale e infine acqua. Iniziare a mescolare e quando si sarà incorporato tutto versare l'olio di semi. Impastare e formare un panetto liscio. Stendere la pellicola sull'impasto e lasciar riposare 1 ora..
- Per la cottura della carne: bollire l'acqua e versare la carne (tagliata a cubi) e lo zenzero. Unire il cipollotto intero, l'anice stellato, alloro, salsa di soia, cannella, salsa ostrica. Lasciar cuocere 80'..
- Mentre la carne cuoce, formare i panini..
- Quindi dall'impasto formare un salsicciotto.
- Tagliare dei bocconcini e ottenere 6/8 dischetti, infine lasciar lievitare altri 30'.
- Trascorsi i 30', ungere leggermente, una padella antiaderente con olio di semi, cuocere il pane a fiamma bassa per un paio di minuti.
- Trascorsi 3/4 minuti, girare il pane e coprire con il coperchio.
- Pronto il pane metterlo da parte.
- Pronta la carne, tagliare finemente (sarà tenerissima) e farcire il pane (tagliato come se fosse una piccola tasca) aggiungere il sughino e un po' di prezzemolo, (facoltativo aggiungere dei peperoni friggitelli tagliati finemente).
Roujiamo - The Chinese Burger. by Mr. Roujiamos are a wonderful combination of two kinds of food: Pork Belly Meat/Bacon Meat, and Shaanxi Bread Buns. Does a hamburger by any other name taste just as delicious? Well, if you are talking about roujiamo, often called a Chinese hamburger, then the answer is yes! Check out how this chopped meat.
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Richard McNeil
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