Come a Preparare Fatto in casa Ragu’
Ragu’. In Italian cuisine, ragù (pronounced [raˈɡu]) is a meat-based sauce that is commonly served with pasta. An Italian gastronomic society, Accademia Italiana della Cucina, documented several ragù recipes. The recipes' common characteristics are the presence of meat and the fact that all are sauces for pasta. Последние твиты от Ragú® (@ragusauce).
With humble Italian roots, RAGÚ® has become a classic American brand. Learn how Assunta Cantisano's vision helped shape our authentic Italian spaghetti sauces. You can cook Ragu’ using 8 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve it.
Ingredients of Ragu’
- It's 800 gr of macinato misto.
- Prepare 1 of cipolla.
- You need of 1/2 carota.
- Prepare 1 costa of sedano.
- Prepare of Olio, sale, pepe, peperoncino.
- Prepare 1 bicchiere of vino rosso.
- It's 1/2 cucchiaio of concentrato di pomodoro.
- It's 1 of bottiglia passata di pomodoro.
Ragu’ instructions
- Tritare il sedano la carota e la cipolla e metterla in un tegame con il macinato, aggiungere L olio, il sale il pepe e il peperoncino, mescolate il tutto e mettere sul fuoco.
- Far andare il ragù mescolando,finché non sarà ben rosolato e avrà cambiato colore, ci vorrà qualche ora..
- Quando sarà ben rosolato aggiungete un bicchiere di vino rosso e lasciate evaporare..
- Quando sarà evaporato, aggiungete il concentrato di pomodoro, girate per qualche minuto in modo che si amalgami bene..
- Dopodiché aggiungete una bottiglia di passata di pomodoro e fate andare finché non sarà cotto il pomodoro..
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Richard McNeil
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Come a Preparare Fatto in casa Ragu’"
Post a Comment